Barry Maessen houdt zich altijd op de vlakte “Ik wil geen voordeel hebben”

Een potje sturen kan hij wel, Barry Maessen, maar toch staat hij zelden in het middelpunt van de belangstelling. Het past niet bij hem en hij wil ook vooral de schijn niet wekken dat hij profiteert van het feit dat hij dicht bij het vuur zit.

Trainen doet de 2O18-kampioen in de V8 Oval Series eerder te weinig dan teveel. “Je ligt al gauw onder een vergrootglas, met een eigen circuit in de familie.”

START ’84 is al 36 jaar het enige magazine in Nederland dat aandacht schenkt aan alle takken van autosport.

START ’84 biedt iedere maand minstens 100 kleurige pagina’s met nieuws over races en rally’s, autospeedway en autocross, karting, rallycross en nog veel meer.

START ’84 met daarin altijd de leukste interviews, achtergronden, analyses en reportages over alle takken van autosport START ’84 is alsof u er zelf bij bent. Alsof u zelf door het rennerskwartier loopt, modder om uw oren voelt vliegen, de motoren hoort brullen en de benzinegeuren opsnuift.

START ’84 wordt gemaakt door redacteuren en fotografen voor wie de verschillende takken van autosport geen geheimen meer hebben. Die precies weten waar hét gebeurt.

START ’84 is de officiële partner van Circuit Zandvoort, DNRT, ACNN, SLK Cup, Westfield Cup, Raceway Venray, TT circuit Assen, GP-Elite, Racebanden.nl, Autocrossmasters,

Driving-Fun, Chrono Karting, Dutch Superlap……….en natuurlijk de KNAF – Knac Nationale Autosport Federatie. De verschijningsfrequentie is 12 keer per jaar.

Meer info! www.start84.nl Tekst: Aart van der Haagen Foto’s: Rob van Pinxteren, PR

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s