DF1 Racing with outstanding Alain Mosqueron on title defending course in the 2020 EuroNascar Club Challenge

The Frenchman and the Austrian team will team up again in the 2020 EuroNASCAR season

DF1 Racing is pleased to announce that the official contract extension with reigning EuroNASCAR Club Challenge Champion Alain Mosqueron was signed today. During their journey to Charlotte for the NWES price giving ceremonies, the talks between DF1 Racing motorsport boss Norbert Walchhofer and EuroNASCAR Club Challenge Champion Alain Mosqueron were so positive, that both parties decided to stay together for the 2020 season.

Photo credits: DF1

Mosqueron said: „I’m quite happy to be a DF1 Racing tiger again next year. My family and myself, we felt very comfort with the DF1 Team last season and I’m pretty sure that the team will provide me a great NASCAR car again. My aim is to keep growing my NASCAR career and become a fix part of the 2021 EuroNASCAR 2 grid.“

Mosqueron chose to defend his 2019 EuroNASCAR Club Challenge title with DF1 Racing next year. Furthermore the Frenchman will take part in one, two or even more EuroNASCAR 2 races, but his focus will be on testing during the season to get more faith in his driving style.

„The 2020 championship will be very interesting for me, as I’m racing in the same class but now I know three of the four tracks we will race on. This is a great opportunity to evaluate my skills as I can compare the data from this and last season. Now I am really looking forward to the 2020 championship and I wish all other drivers, mechanics, the rest of the DF1 Racing team and all NASCAR fans a merry Christmas and a happy new year.“

Dutch version below.

DF1 Racing met uitstekende Alain Mosqueron op titelverdedigings koers in de EuroNascar Club Challenge 2020

De Fransman en het Oostenrijkse team zullen opnieuw samenwerken in het EuroNASCAR-seizoen 2020

DF1 Racing is verheugd aan te kondigen dat de officiële contractverlenging met regerend EuroNASCAR Club Challenge-kampioen Alain Mosqueron vandaag is ondertekend. Tijdens hun reis naar Charlotte voor de prijsuitreikingen van NWES, waren de gesprekken tussen DF1 Racing motorsportbaas Norbert Walchhofer en EuroNASCAR Club Challenge Champion Alain Mosqueron zo positief, dat beide partijen besloten samen te blijven voor het seizoen 2020.

Mosqueron zei: „Ik ben heel blij om volgend jaar weer een DF1 Racing-tijger te zijn. Mijn familie en ik voelden ons vorig seizoen erg op ons gemak bij het DF1 Team en ik ben er vrij zeker van dat het team me weer een geweldige NASCAR-auto zal leveren. Mijn doel is om mijn NASCAR-carrière te laten groeien en een vast onderdeel te worden van de EuroNASCAR 2- grid van 2021. “

Mosqueron koos ervoor om zijn EuroNASCAR Club Challenge-titel 2019 volgend jaar te verdedigen met DF1 Racing. Verder neemt de Fransman deel aan een, twee of zelfs meer EuroNASCAR 2-races, maar zijn focus zal tijdens het seizoen op testen liggen om meer vertrouwen in zijn rijstijl te krijgen.

„Het kampioenschap 2020 zal voor mij erg interessant zijn, omdat ik in dezelfde klasse race, maar nu ken ik drie van de vier circuits waarop we zullen racen. Dit is een geweldige kans om mijn vaardigheden te evalueren, omdat ik de gegevens van dit en afgelopen seizoen kan vergelijken. Nu kijk ik echt uit naar het 2020 kampioenschap en wens ik alle andere coureurs, monteurs, de rest van het DF1 Racing-team en alle NASCAR-fans prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar. “

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s