Natalie Decker herstelt van een galblaasoperatie

Fotocredits Twitter:
NatalieRacing

Natalie Decker, coureur van de Gander RV & Outdoors Truck-serie, herstelt na een operatie om haar galblaas te laten verwijderen.

Decker, die in 2019 voor DGR-Crosley racete, publiceerde woensdag op Instagram over wat leidde tot de operatie, inclusief problemen met haar galblaas die haar ervan weerhield om artritismedicatie te nemen.
“Hallo allemaal nu ik de operatie heb gehad om mijn galblaas te verwijderen, zal ik het hele verhaal delen!” Zei Decker. “Ik ben niet in staat geweest om veel voedsel te eten en heb zoveel pijn gehad elke keer dat ik eet, hebben we veel testen ondergaan, zoals bovenste endoscopie en galblaasfunctietest! Ze kwamen er eindelijk achter en mijn galblaas functioneerde niet goed! Ik moest mijn galblaas laten verwijderen voordat ik terug kon gaan met mijn artritismedicatie. Ik ben zo dankbaar dat alles heel goed is gegaan! “
Decker, 22, maakte 19 starts in 2019. Haar beste finish was 13e in de lente Las Vegas race.

Natalie Decker Instagram

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s