Ferrari snoert Verstappen de mond: “Geen boodschap aan een 22-jarige”

Photo credits: getty images/Red Bull contentpool


Camilleri liet al weten dat de deur voor Max Verstappen wat hem betreft gesloten is bij Ferarri. Hij ging echter nog wat verder in op de aantijgingen van Max Verstappen en hoe men daarop heeft gereageerd bij de Scuderia. Volgens het befaamde automerk is men bewust niet tegen de aantijgingen van de Nederlander in gegaan.

Ferrari nodigde deze week de Italiaanse media uit op het hoofdkantoor nabij Bologna. Tijdens die lunch werd er uitgebreid gesproken over Max Verstappen en zodoende vult de Red Bull-rijder dan ook de headlines van de Italiaanse kranten. De Nederlander liet zich na afloop van de race in Amerika negatief uit over de Scuderia en de Italiaanse pers laat het onderwerp nog niet los.
Op de vraag van opgedaagde pers of Verstappen ooit voor Ferrari zal rijden antwoordde de Maltees met een duidelijke: “Nee”. Dat antwoord gaf de aanwezige journalisten nog meer redenen om door te vragen naar de uitgebleven reactie van Ferrari op de uitspraken van Verstappen na afloop van de Amerikaanse GP. “We zijn een beursgenoteerd bedrijf, voor ons is integriteit een waarde en stilte is soms sterker dan woorden. Daarnaast zijn we Ferrari, waarom zouden we aandacht schenken aan de uitspraken van een 22-jarige?”, aldus het duidelijke standpunt van Camilleri.

Ook teambaas Binotto gaf zijn mening over de uitlatingen van de Limburger en hoe zijn team omging met de uitspraken: “Het heeft me enorm gestoord dat een coureur dergelijke uitspraken doet, maar ik denk dat het weinig zin heeft om in te gaan op zulke quotes. Je moet het uiteindelijk op de baan laten zien en dat hebben we gedaan. We hebben ons meer verbeterd dan de andere teams op de grid.”

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s