Hailie Deegan tekent nieuw contract met DGR Crosley

Foto credits: Instagram @hailiedeegan

CONCORD, NC – Ford Performance Motorsports introduceerde dinsdag Hailie Deegan als de nieuwste ontwikkelaar in zijn technisch centrum. Ze neemt deel aan het Chase Briscoe-programma.

Deegan zal concurreren in verschillende series in 2020, waaronder het volledige seizoen van de ARCA Menards Series met DGR-Crosley in Ford nr. 4 en geselecteerde evenementen in de Mustang GT4 met Multimatic Motorsports tijdens de IMSA Michelin Pilot Challenge.

Bij de onthulling zei Deegan dat al haar financiering is gericht op de ARCA-serie, maar als er een kans is om dit jaar in andere series te concurreren, zullen ze het blijven nastreven.

“Ik kon niet opgewondener zijn om lid te worden van Ford Performance en DGR-Crosley,” zei Deegan in een persbericht. “Het werd al snel duidelijk dat ik me zou aanpassen aan de Ford-visie op prestaties van de bestuurder en onze gedeelde drive om te winnen. Het is ook bijzonder om met Ford te rijden, een familiebedrijf dat al banden met mijn familie heeft gehad. Opgroeien hoe mijn vader in een Ford rijdt en nu hetzelfde kan doen, is heel cool.

“Ik vind het ook belangrijk om te werken met een hardwerkende groep zoals DGR met een gelijkgestemde visie en doelen. We streven er allemaal naar om zo hard mogelijk te werken om de top te bereiken. Ik kijk uit naar het komende seizoen en leer zoveel mogelijk om dichter bij mijn doelen te komen om races te winnen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s