Flash Meeting circuit ‘De Berckt’ Baarlo 2019

Photo credits: Marcel Bol paddock14

Tekst en foto’s: Marcel Bol Paddock14

Op 2de Kerstdag (donderdag 26 december 2019) vond alweer de 2de editie plaats van de Flash Meeting op circuit ‘De Berckt’ in Baarlo. De organisatie was in handen van eigenaar van het NACO mueseum Mat Guikers uit Maastricht.

Photo credit: Marcel Bol paddock14

Een tiental racebolides waaronder vele Heritage Stockcar F1 waren present. Voor de catering werd uitstekend verzorgt. En zo kon men weer ouderwets genieten van de curryworst, erwtensoep, broodje knakworst en oerbekende broodje hamburger. Natuurlijk werd weer veel gepraat over de goede oude NACO tijd op dit legendarische circuit.

Primeur was toch wel de Stockcar F1 Two-Seater die door Kurt Willems weer nieuw leven ingeblazen is met achter het stuur niemand minder dan 5 voudig Wereldkampioen Stockcar F1 Rien Rutjens (Smiling Bumpy).

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s