Een lijst maken, twee keer controleren: waren de coureurs ondeugend of lief in 2019?

Richard Rodriguez, Getty Images for Texas Motor Speedway | Getty Images

Ondeugende of lief; wie moet echt oordelen? De Kerstman, dat is wie … en Pat DeCola van NASCAR.com, die de rode hoed aantrekt en ondeugende of aardige uitspraken doet over de top 25 NASCAR Cup Series-coureurs en hoe ze dit seizoen hebben gepresteerd. Hieronder de top 3 uit deze lijst!

Jared C. Tilton | Getty Images

Driver: Kevin Harvick, 3rd place

Oordeel: ontzettend lief

Commentaar: Harvick prees terecht tijdens een winless eerste helft van het jaar (en tijdens het besturen van de op Millennial geïnspireerde nr. 4 Ford bij de All-Star Race), op weg naar de ondeugende kant van de dingen voordat hij terugkeerde naar “Happy” van New Hampshire aan. Hij kwam net kort in de finale, maar zou volgend jaar weer een favoriet moeten zijn.

Jonathan Ferrey | Getty Images

Driver: Martin Truex Jr., 2nd place

Oordeel: leuk

Opmerking: Truex was objectief de beste coureur in 2019 en voltooide bijna zijn taak van een tweede titel en eindigde op de tweede plaats van zijn teamgenoot. Een verrassing kwam eerder deze maand uit het Great White North toen crew-chief Cole Pearn aankondigde dat hij de sport zou verlaten. De Nieuwe crew-chief James Small, heel erg in de richting van Pearn, kan echter een geschenk worden.

Jared C. Tilton | Getty Images

Driver: Kyle Busch, 1st place

Oordeel: leuk

Commentaar: Busch had de mooiste seizoenen, landde zijn tweede kampioenschap en overschreed de 200 nationale series overwinningsdrempel. Je kunt er zeker van zijn dat de kerstman een langdurig bezoek aan het Busch-huishouden zal brengen, en niet alleen om de trektocht van Brexton af te leveren.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s