Natalie Decker gaat in 2020 deeltijd Truck Series voor Niece Motorsports rijden

Niece Motorsports heeft donderdag aangekondigd dat Natalie Decker in 2020 een parttime seizoen zal gaan rijden in de NASCAR Gander RV & Outdoors Truck Series.

De inheemse Eagle River, Wisconsin, zal de Chevrolet Silverado nr. 44 besturen. Het team heeft niet bekendgemaakt met hoeveel races ze zal meedoen. Deckers eerste race zal de seizoensopening NextEra 250 zijn op 14 februari op Daytona International Speedway.

“Verandering is onvermijdelijk, verandering wordt verwacht en opwindend, en verandering is ook beangstigend,” zei Decker in een persmededeling. “Maar dit jaar is een jaar waar ik klaar voor ben! Ik heb me nog nooit zo voorbereid gevoeld met mijn gezondheid, in de sportschool en mentaal.

“Er zijn zoveel dingen om enthousiast over te zijn om met Niece Motorsports te werken, te beginnen met mijn teamgenoten Ross (Chastain) en Ty (inheemse Ty Majeski uit Wisconsin). Ik ben klaar om van hen te leren en 100% ruimdenkend het seizoen in te gaan! “

De 22-jarigeDecker zal ook Carson Hocevar hebben als teamgenoot van Niece Motorsports.

“We zijn verheugd dat Natalie bij het team komt”, zegt teameigenaar Al Niece. “Natalie heeft veel talent laten zien en we zijn verheugd om te zien dat ze dat blijft ontwikkelen bij Niece Motorsports. We zijn er zeker van dat we haar in competitieve uitrusting zullen plaatsen die haar echt een kans geeft om te schitteren. ”

Decker, die het seizoen 2015 doorbracht als onderdeel van het NASCAR Drive for Diversity-programma met Rev Racing, sluit zich aan bij Niece Motorsports nadat hij vorig seizoen 19 starts voor DGR-Crosley maakte en als 19e eindigde in het algemeen klassement.

Haar beste finish vorig seizoen was 13e in Las Vegas. Het was voor haar een moeilijk eerste jaar in de Truck-serie, met negen DNF’s, waaronder acht vroege uitgangen vanwege crashes.

Ze reed eerder full-time in de ARCA Menards-serie in 2018, waaronder het behalen van de pole en de vijfde plaats in de seizoensopener bij Daytona. Ze eindigde als zevende algemeen in het seizoen klassement

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s