Arianna Casoli blijft bij CAAL Racing

Credits: Nina Weinbrenner/Threewide

Dinsdag werd officieel bevestigd dat Arianna Casoli in 2020 de # 54 van CAAL Racing in de NASCAR Whelen Euro Series zal blijven rijden. Haar doel is om de Lady Trophy opnieuw te winnen.

Vorig seizoen kon de sympathieke Italiaanse Arianna Casoli niet starten in Venray, hoewel het een van haar favoriete races is. In het komende seizoen begint ze aan alle races, zoals ze in de video voor Threewide onthult. Dankzij haar sponsors en de overwinning in de Lady Trophy heeft ze het nodige budget voor alle races.

“Ik ben blij dat ik deel uitmaak van de CAAL-familie,” zei Casoli. “Het zal mijn vijfde seizoen op rij zijn dat ik nummer 54 rijd. Ik heb de afgelopen jaren een nauwe band met deze auto gehad. Ik kan niet wachten om het seizoen te beginnen. Ik wil niet alleen de Lady Trophy verdedigen, maar het ook beter doen dan de derde plaats in de Legend Trophy. De NASCAR Whelen Euro Series is geweldig omdat bestuurders op elk niveau in een sterk en enorm veld kunnen rijden. ”

Credits: Nina Weinbrenner/Threewide

Casoli zal in 2020 een nieuwe NASCAR Thuis-GP ervaren, aangezien de Autodromo di Vallelunga is toegevoegd aan de NWES-kalender. De Italiaan kijkt uit naar de NASCAR-race op de baan, die heel belangrijk is in haar carrière.

“Ik kijk echt uit naar de race in Vallelunga”, legt Casoli uit. “Het is een speciale route voor mij omdat ik hier mijn eerste toerwagenrace heb gereden. Toen ik in 2015 terugkeerde naar het racen, begon ik daar vanaf pole, opnieuw in een touringcar. Destijds was er een race met een omgekeerde startvolgorde, die ook mijn eerste regenrace in twaalf jaar was. Ik kijk ernaar uit om weer in de auto te stappen en het seizoen te beginnen. ”

Voor Vallelunga kunnen haar fans uitkijken naar iets heel speciaals, zoals ze ook aankondigt in de video voor Threewide. Wat er precies zal worden onthuld aan het begin van het seizoen in Valencia, Spanje op 25 en 26 april.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s