Busch Bier keert terug als sponsor van The Clash in Daytona

Nascar.com

Daytona International Speedway en Anheuser-Busch hebben vandaag aangekondigd dat Busch Beer voor het eerst sinds 1997 terugkeert als titelsponsor voor The Clash At DAYTONA op zondag 9 februari om 15.00 uur. De tentoonstellingsrace keert terug naar zijn oorspronkelijke iconische naam – Busch Clash At DAYTONA.

De geschiedenis van Anheuser-Busch in NASCAR gaat terug tot 1978, toen het de Busch Pole Award sponsorde, en de Busch Clash op DAYTONA debuteerde het jaar daarop in 1979. Na de Busch Clash uit 1997 bleef Anheuser-Busch de tentoonstelling met zijn Budweiser sponsoren merk tot 2011. Maar na een paar naamsveranderingen is de legendarische racenaam nu terug op dit favoriete evenement van fans.

“Busch Beer zal voor altijd worden gekoppeld aan de geschiedenis van The Clash en we zijn verheugd om ze terug te verwelkomen terwijl we samen opwinding stimuleren voor het begin van het seizoen 2020,” zei Chip Wile, president van Daytona International Speedway. “Onze merktrouwe fans wachten al jaren op Busch’s terugkeer naar The Clash en we verwachten dat dit opnieuw herinneringen zal opwekken en het podium zal helpen vormen voor de volgende generatie NASCAR-fans.”

De Busch Clash (15:00 uur ET op FS1, MRN Radio en SiriusXM NASCAR Radio) komt in 2020 terug als een 75-ronden / 187,5-mijl evenement met 20 coureurs. Het exclusieve veld is beperkt tot 2019 Busch Pole Award winnaars; afgelopen Busch Clash-kampioenen die in 2019 fulltime deelnamen; voormalige DAYTONA 500-kampioenen die in 2019 fulltime deelnamen; voormalige DAYTONA 500 pole winnaars die full-time deelnamen aan de NASCAR Cup Series Playoff-coureurs in 2018 en 2019.

“Door een Premier Partner van de NASCAR Cup-serie te worden, hebben we de mogelijkheid gekregen om onze aanwezigheid in de sport te ontwikkelen en onze diepgewortelde geschiedenis in NASCAR authentiek te verbinden met de toekomst,” zei Nick Kelly, vice president partnerships, biercategorie en community, Anheuser- Busch. “We kijken ernaar uit om te genieten van de Busch Clash met alle fans die hebben gewacht en gevraagd om de terugkeer van de oorspronkelijke racenaam.”

De terugkeer van de Busch Clash op DAYTONA onderstreept de positie van Busch Beer als een Premier Partner van de NASCAR Cup-serie, eerder deze maand aangekondigd. Als Premier Partner blijft Busch Beer actief in de sport via zijn exclusieve sponsoring van de Busch Pole Award en zal prominent aanwezig zijn op meerdere platforms in de sport, inclusief integraties in uitzending, NASCAR digitale en sociale kanalen, in de markt promoties en activeringen op het circuit. Busch Beer is aangesloten als een NASCAR Cup Series Premier Partner door Coca-Cola, GEICO en Xfinity.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s