Busch clash

Mooie eerste race van het seizoen eindigt met zeven auto’s

Zware klappers in deze race waar 18 auto’s aan de start stonden. Bij de eerste crash waar onder andere Joey Logano, Kyle Busch en Brad Keselowski bij betrokken waren ging de race verder. Na de herstart kregen we weer een aantal ronde’s zonder incidenten.

In ronde 66 van de 75 volgde er weer een big one, bij de herstart inmiddels in de overtime volde er weer een crash voordat de auto’s goed en kwaad over de finish waren.

Gevolg was dat er nog zeven auto’s over waren, waarvan de meeste flink gehavend waren. De #3 auto van Austin Dillon het minst gehavend was, de nummer #11 van Denny Hamlin had twee rondes achterstand omdat hij een extra pitstop moest doen ivm een lekke band. Bij de herstart leek het erop dat Austin Dillon er met de winst vandoor zou gaan, echter ontstond er een treintje vanuit het kamp van Joe Gibbs Racing, Denny Hamlin duwde zijn teamgenoot #20 Erik Jones naar voren, waarvan de auto het meest gehavend was. Uit eindelijk was het dus Erik Jones wie er met de winst van door ging.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s