NASCAR-verklaring: alle race-evenementen tot 3 mei uitgesteld

Chris Graythen|Getty Images

“De gezondheid en veiligheid van onze fans, de industrie en de gemeenschappen waarin we racen is onze belangrijkste prioriteit, dus in overeenstemming met de recente CDC-richtlijnen stelt NASCAR momenteel alle race-evenementen uit tot 3 mei, met plannen om terug te racen in Martinsville. We waarderen het geduld van onze fans en we kijken ernaar uit om terug te keren naar het circuit. We zijn van plan om dit seizoen alle 36 races te houden, en de toekomstige herschikking zal binnenkort worden vastgesteld, aangezien we deze situatie nauwlettend blijven volgen met volksgezondheidsfunctionarissen en medische experts. Wat nu belangrijk is, overstijgt de sportwereld en onze focus ligt op ieders veiligheid en welzijn terwijl we samen door deze uitdagende tijd navigeren. “

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s