Een open brief aan F1-fans – van Formule 1-CEO Chase Carey

BRON: F1.com

Formule 1-CEO Chase Carey heeft naar alle F1-fans geschreven in de nasleep van de COVID-19-uitbraak en het effect ervan op de sport.

Beste F1-fans,

We wilden wat gedachten en perspectieven geven van vorige week toen we de pandemie van het coronavirus aanpakken.

In de eerste plaats is onze prioriteit de gezondheid en veiligheid van de fans, teams en organisaties van de Formule 1, evenals een bredere samenleving.

We verontschuldigen ons voor de fans die getroffen zijn door de annulering in Australië en het uitstel van de andere races tot nu toe. Deze beslissingen worden genomen door Formule 1, de FIA ​​en onze lokale promotors in snel veranderende en evoluerende omstandigheden, maar we geloven dat ze de juiste en noodzakelijke zijn. We willen onze gedachten ook uitbreiden naar degenen die al getroffen zijn, inclusief degenen in de Formule 1-familie.

We erkennen dat iedereen wil weten wat er daarna komt voor de Formule 1 in 2020. We kunnen vandaag geen specifieke antwoorden geven gezien de soepelheid van de situatie. We zijn echter van plan om het kampioenschappenseizoen 2020 te starten zodra het veilig is om dit te doen. We werken dagelijks samen met experts en functionarissen terwijl we evalueren hoe we de komende maanden verder gaan. We houden je op de hoogte en geven zo snel mogelijk details op Formula1.com.

We zijn dankbaar voor uw steun en begrip en we wensen u en uw families het allerbeste.

Vriendelijke groet, Chase

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s